Суштината на дислексијата , дискалкулијата и недостигот на внимание , лежи во уникатниот креативен стил на размислување.

Методот на Рон Дејвис за е уникатен, искуствен и моќен метод за корекција на дислексијата кој го менува животот на поединецот во позитивна насока.

Истражете ги содржините на оваа страница и ќе откриете како со помош на методот на Рон Дејвис може да се надминат тешкотиите и фрустрациите со кои лицата со дислексија се соочуваат секојдневно.